The 2014 Corvette Stingray Forum
News / Blog Register Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Chevrolet Corvette Stingray C7 Forum > Technical Forums > In Car Electronics (NAV, Audio, Entertainment, Gauges, etc.)

Reply
 
Thread Tools
Old 03-23-2016, 08:26 AM   #1
Skullcandy
 
Skullcandy's Avatar
 
Drives: 2013 camaro 2ls
Join Date: Aug 2013
Location: New Jersey
Posts: 519
Aftermarket radio help

Hello guys, I have a metra double din dash set up in my car with a pioneer avic z2 head unit. Also have 2 12s. Here's my situation. I've had the car 3 years or so and put all of these in 4 months after getting it. Anyway right from the beginning I lost the turn signal chimes and a couple other chimes I believe. Need to double check. Also haven't been able to use onstar or the cars Bluetooth for phone calls. And lastly (the most annoying) I get a static noise for 20 seconds while the head unit loads up and everytime I push a head unit button but the static noise happened maybe 4-6 months after install. Non of this truly bothered me enough to have it be top of my list of things in life to address but now I can address it. But my questions are why did this happen and how should I go about fixing it.
Skullcandy is offline   Reply With Quote
Old 03-25-2016, 09:31 AM   #2
Skullcandy
 
Skullcandy's Avatar
 
Drives: 2013 camaro 2ls
Join Date: Aug 2013
Location: New Jersey
Posts: 519
Really? Nothing from anyone?
Skullcandy is offline   Reply With Quote
Old 12-16-2018, 05:36 PM   #3
Bill Fraley
 
Bill Fraley's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 1LT 6-SPD
Join Date: Nov 2018
Location: Braselton, Georgia
Posts: 20
I just installed a Metra kit today. In the instructions it tells you how to adjust the chime volume. The adjustment requires you to get to the axxess box in the dash and turn an embedded adjustment knob.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
Bill Fraley is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2019, 02:26 AM   #4
rdanzel
 
Drives: 2010
Join Date: Mar 2015
Location: Ga
Posts: 249
A bad PAC adapter can cause static noise also.
rdanzel is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9 Beta 4
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.