The 2014 Corvette Stingray Forum
News / Blog Register Members List Social Groups Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read

Go Back   Chevrolet Corvette Stingray C7 Forum > Member's Lounge > Off-Topic Chat

Off-Topic Chat For all off-topic (non-auto) related chatting.

Reply
 
Thread Tools
Old 01-16-2013, 05:34 PM   #1
menendez1293
Emerald Coast Camaros
 
menendez1293's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2LT/RS M6
Join Date: Nov 2009
Location: Tallahassee FL
Posts: 9,201
Anybody else's iPhone go crazy?

Just wondering am I the only one that got 20 emails (not exaggerating) from the website because it automatically subscribes you to every thread that you post in?
__________________
Proud owner of litho #179 Click Picture for Build Thread
menendez1293 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 05:39 PM   #2
GotCURST
 
Drives: 2010 RS/SS
Join Date: Jun 2012
Location: Georgia
Posts: 10
Yeah mine did. I just off the notifications.
GotCURST is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 05:42 PM   #3
CamaroSkooter
Retarded One-Legged Owl
 
CamaroSkooter's Avatar
 
Drives: 2010 Black Camaro 2SS
Join Date: Oct 2008
Location: San Antonio, TX
Posts: 9,689
Yeah, my e-mail blew up since I linked it to my home e-mail and I was at work.

Just changed the settings in the User CP
__________________

My VIN = 2G1FK1EJ9A9105017
Build Date: 04-23-2009 according to:
http://www.compnine.com/vid.php
CamaroSkooter is online now   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 05:45 PM   #4
menendez1293
Emerald Coast Camaros
 
menendez1293's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2LT/RS M6
Join Date: Nov 2009
Location: Tallahassee FL
Posts: 9,201
Quote:
Originally Posted by Nassty1 View Post
Yeah mine did. I just off the notifications.
Quote:
Originally Posted by CorvetteSkooter View Post
Yeah, my e-mail blew up since I linked it to my home e-mail and I was at work.

Just changed the settings in the User CP
Yup did the same was jut wondering if it was a mess up in the sign up process or what. Maybe Tran should look into making now auto subscribe you to a thread by default
__________________
Proud owner of litho #179 Click Picture for Build Thread
menendez1293 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 05:52 PM   #5
CamaroSkooter
Retarded One-Legged Owl
 
CamaroSkooter's Avatar
 
Drives: 2010 Black Camaro 2SS
Join Date: Oct 2008
Location: San Antonio, TX
Posts: 9,689
I think that's the default for all forums created with VBulletin or whatever it is...
__________________

My VIN = 2G1FK1EJ9A9105017
Build Date: 04-23-2009 according to:
http://www.compnine.com/vid.php
CamaroSkooter is online now   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 05:53 PM   #6
guiLT
Tampa Gulf Coast Family
 
guiLT's Avatar
 
Drives: 2001 Maxima
Join Date: Oct 2009
Location: Tampa, Florida
Posts: 6,634
Almost every forum does that. You just need to know how to turn them off.

It is a pain though.
__________________
guiLT is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 05:53 PM   #7
FenwickHockey65
General Motors Aficionado
 
FenwickHockey65's Avatar
 
Drives: 2003 GMC Envoy SLE/2000 Ford Ranger
Join Date: Aug 2008
Location: Florida
Posts: 31,738
Send a message via AIM to FenwickHockey65
I always forget to turn it off when I join a new forum and bam, crapload of emails.
FenwickHockey65 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 05:55 PM   #8
guiLT
Tampa Gulf Coast Family
 
guiLT's Avatar
 
Drives: 2001 Maxima
Join Date: Oct 2009
Location: Tampa, Florida
Posts: 6,634
Quote:
Originally Posted by FenwickHockey65 View Post
I always forget to turn it off when I join a new forum and bam, crapload of emails.
Same here.
__________________
guiLT is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 05:58 PM   #9
menendez1293
Emerald Coast Camaros
 
menendez1293's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2LT/RS M6
Join Date: Nov 2009
Location: Tallahassee FL
Posts: 9,201
Did Camaro5 do that when you signed up? I don't recall ever turning them off but I do subscribe to threads and get instant email notifications for some
__________________
Proud owner of litho #179 Click Picture for Build Thread
menendez1293 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 06:00 PM   #10
guiLT
Tampa Gulf Coast Family
 
guiLT's Avatar
 
Drives: 2001 Maxima
Join Date: Oct 2009
Location: Tampa, Florida
Posts: 6,634
Quote:
Originally Posted by menendez1293 View Post
Did Camaro5 do that when you signed up? I don't recall ever turning them off but I do subscribe to threads and get instant email notifications for some
That was such a long time ago that I honestly don't remember. I don't think it did, though. Maybe Tran had it set up to where it wouldn't do that right off the bat.
__________________
guiLT is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 06:02 PM   #11
menendez1293
Emerald Coast Camaros
 
menendez1293's Avatar
 
Drives: 2010 Camaro 2LT/RS M6
Join Date: Nov 2009
Location: Tallahassee FL
Posts: 9,201
Quote:
Originally Posted by Overflow View Post
That was such a long time ago that I honestly don't remember. I don't think it did, though. Maybe Tran had it set up to where it wouldn't do that right off the bat.
True. I remember when C5 started off like this. I was a lurker during that time never joined till 3 months after I got my Camaro
__________________
Proud owner of litho #179 Click Picture for Build Thread
menendez1293 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 06:05 PM   #12
FenwickHockey65
General Motors Aficionado
 
FenwickHockey65's Avatar
 
Drives: 2003 GMC Envoy SLE/2000 Ford Ranger
Join Date: Aug 2008
Location: Florida
Posts: 31,738
Send a message via AIM to FenwickHockey65
I don't remember Camaro5 doing it.
__________________
FenwickHockey65's GM Thread!

2003 GMC Envoy SLE - Airaid Cold Air Intake, Gibson Performance Catback Exhaust
2000 Ford Ranger XLT Regular Cab (State-issued)
FenwickHockey65 is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 06:05 PM   #13
guiLT
Tampa Gulf Coast Family
 
guiLT's Avatar
 
Drives: 2001 Maxima
Join Date: Oct 2009
Location: Tampa, Florida
Posts: 6,634
I was lurking in 2009, then joined in 2010.

We'll be able to talk about this site like this one day.
__________________
guiLT is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 07:32 PM   #14
SSE 4 2SS
Boosted Moderator
 
SSE 4 2SS's Avatar
 
Drives: LS-3 429 TT with other odds-n-ends
Join Date: Sep 2009
Location: Kyle Tx
Posts: 13,437
Send a message via AIM to SSE 4 2SS Send a message via Yahoo to SSE 4 2SS
To fix this, go to your user CP, and then to Edit Options... In the settings and options category...

In the Messaging and notification, the second box down is the Default thread subscription drop down tab.

Click on that and determine how and for what you would like to be notified...

Then scroll all the way to the bottom of the page and save changes...
SSE 4 2SS is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 07:33 PM   #15
guiLT
Tampa Gulf Coast Family
 
guiLT's Avatar
 
Drives: 2001 Maxima
Join Date: Oct 2009
Location: Tampa, Florida
Posts: 6,634
I made it where it doesn't automatically subscribe. But I forgot to unsubscribe to the other threads. Now I have a ton of emails.
__________________
guiLT is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 09:19 PM   #16
tramtwo


 
tramtwo's Avatar
 
Drives: 2013 1LE
Join Date: Jul 2011
Location: N'Awlinz
Posts: 6,537
Taptalk.... like to see this site listed.... soon.
tramtwo is offline   Reply With Quote
 
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.